Είσοδος στο σύστημα

Εγγεγραμμένοι χρήστες

Συμπληρώστε τα παρακάτω για να συνδεθείτε

Όνομα χρήστη:
 
Κωδικός ασφαλείας:
 
Νομοθεσία:
 

Σας ενημερώνουμε ότι η κίνηση σας στην εφαρμογή παρακολουθείται, για λόγους προστασίας του λογισμικού από παράνομη χρήση.

Νέοι χρήστες

Αν θέλετε να αποκτήσεστε πρόσβαση σε αυτό το σύστημα επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.6990401 ή στείλτε email στο sales@epafos.gr

Σύντομη παρουσίαση

Πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο νομοθεσίας της εκπαίδευσης.

Το απαραίτητο βοήθημα για Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Γραφεία, Διευθύνσεις αλλά και για κάθε Εκπαιδευτικό και Εργαζόμενο στο χώρο της Εκπαίδευσης

Η «Νομοθεσία της Εκπαίδευσης» αποτελεί ένα νέο λογισμικό που αναπτύχθηκε από τον ΕΠΑΦΟ και περιέχει σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα θέματα που αφορούν τόσο στη λειτουργία του σχολείου όσο και τον καθηγητή ως εκπαιδευτικό και ως δημόσιο υπάλληλο, η παρουσίαση των οποίων γίνεται πέρα από την κλασική μορφή των περιεχομένων ενός βιβλίου (ενότητες - κεφάλαια - τίτλοι θέματος) και με εξελιγμένο μηχανισμό αναζήτησης.

Στόχος του έργου είναι να δίνει έγκυρες και έγκαιρες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα του Διευθυντή του Σχολείου, του Εκπαιδευτικού και κάθε Στελέχους της Εκπαίδευσης. Με τη «Νομοθεσία της Εκπαίδευσης» δε χρειάζεται πια να εντρυφήσετε σε βαθιές αναλύσεις κανόνων διοικητικού δικαίου, ούτε να γνωρίζετε έναν κυκεώνα νομοθετικών ρυθμίσεων προκειμένου να πάρετε μια απόφαση ή να δώσετε μια απάντηση. Με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο βρίσκετε αμέσως το θέμα που σας ενδιαφέρει, πλήρως τεκμηριωμένο και, συγχρόνως, βλέπετε αναλυτικά το νομοθέτημα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτό (Νόμοι, Προεδρικά Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, Εγκύκλιοι κλπ).

Συνεχής και Ακριβής Ενημέρωση

Η επιστημονική ομάδα του έργου αποτελείται από ιδιαίτερα πεπειραμένα στελέχη της Εκπαίδευσης και έγκριτους νομικούς που ενημερώνονται συνεχώς για τα νομοθετήματα και τα δρώμενα στο χώρο της Εκπαίδευσης, καταχωρούν τις μεταβολές και τις νέες ρυθμίσεις, τις θεματοποιούν και τις παρουσιάζουν με τον πιο εύχρηστο και φιλικό τρόπο που μετατρέπει την ενημέρωσή σας σε πραγματικό παιχνίδι! Τώρα πλέον έχετε το ιδανικότερο εργαλείο στα χέρια σας που σας προσφέρει τη γνώση που χρειάζεστε για να προστατεύσετε το σχολείο αλλά και τον εαυτό σας ως εκπαιδευτικό και ως δημόσιο υπάλληλο και να διοικήσετε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο.